Budući da je TredA-in prvi brend, Blenior nudi različite mogućnosti depilacije za različite dijelove tijela zahvaljujući svom širokom spektru proizvoda. Definišući kvalitet zasnovan na zadovoljstvu ljudi, a ne na cijeni, Blenior nalazi milione zadovoljnih kupaca u 18 zemalja širom svijeta.

Svi Blenior proizvodi podliježu dermatološkim i testovima efikasnosti u međunarodnim laboratorijama i upotreba je potpuno bezbjedna

Blenior je brend za one koji se osjećaju mlado i dinamično i koji žive život punim plućima. Kombinuje najbolji kvalitet sa razumnom cijenom.

TredA je osnovana 2006 godine. Proizvodi se baziraju na upotrebi kvalitetnog voska na bazi prirodnog ulja smole. TredA nastoji razumjeti i rješavati potrebe kupaca, te koristi sve mogučnosti tehnologije kako bi osigurala najbolji kvalitet proizvoda i priuštila prihvatljivu cijenu svojim kupcima.

Danas, TredA, čini život potrošača lakšim sa Blenior i Remove brendovima i obezbjeđuje da oni budu dio ugodnog procesa depilacije.

Nastavljajući istraživati kako bi učinili sretnim milione kupaca u Turskoj i širom svijeta, kroz svoju paletu proizvoda koju obnavlja i proširuje iz dana u dan, TredA misli globalno i djeluje lokalno proučavajući potrebe kupaca u svakoj zemlji.

Detaljne informacije: www.tredafmcg.com

NAŠI CERTIFIKATI

ISO 9001
ISO 22716
Ministarsvo zdravlja GMP
FSC